BASINDA SAMSUN ONLİNE KATALOG İLETİŞİM
Yavuztur Seyahat Acentesi - Yavuz Turizm Otelcilik İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. | www.yavuztur.com.tr
ANA SAYFA HAKKIMIZDA ORGANİZASYON KAMPANYALAR VİZE İŞLEMLERİ UÇAK OTEL
13 Kasım 2018 Salı Facebook | Yavuztur Seyahat Acentesi - Yavuz Turizm Otelcilik İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. | www.yavuztur.com.tr Twitter | Yavuztur Seyahat Acentesi - Yavuz Turizm Otelcilik İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. | www.yavuztur.com.tr İnstagram | Yavuztur Seyahat Acentesi - Yavuz Turizm Otelcilik İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. | www.yavuztur.com.tr
MERKEZ
+90 (362) 432 54 54
ŞUBE (Yeşilyurt AVM)
+90 (362) 439 30 40
Almanya Almanya
Amerika Amerika
Rusya Rusya
Avusturya Avusturya
Bulgaristan Bulgaristan
Çek Cumhuriyeti Çek Cumhuriyeti
Çin Halk Cumhuriyeti Çin Halk Cumhuriyeti
Dubai Dubai
Finlandiya Finlandiya
Fransa Fransa
Hindistan Hindistan
Hollanda Hollanda
İngiltere İngiltere
İspanya İspanya
İsviçre İsviçre
İtalya İtalya
Macaristan Macaristan
Mısır Mısır
Moldova Moldova
Polonya Polonya
Portekiz Portekiz
Romanya Romanya
Rusya Rusya
Ukrayna Ukrayna
Yunanistan Yunanistan
Vize İşlemleri / Bulgaristan

Ticari / İşveren

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, Vize Başvuru Formu
  • 2 adet BİOMETRİK, arka fonu beyaz, Vesikalık Resim
  • Talep edilen vize süresi bitiminden itibaren, en az 6 ay daha geçerliliği bulunan Pasaport
  • Bulgaristan Yabancılar polisi tarafından tasdik edilmiş RESMI davetiyenin ASLI.
  • Bağlı bulunan Ticaret Odası Sicil Kayıt Belgesi ve Faaliyet Belgesi
  • Şirket Antetli kağıdına işveren yada imza yetkilisi tarafından yazılmış Vize Talep Dilekçesi (Görevin veya unvanın belirtilmesi gerekmektedir.)
  • Şirket İmza sirküleri Fot.
  • Vergi levhası Fot.
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi Fot.
  • Bulgaristan ile daha önce yapmış olduğu (varsa) ihracat-ithalatını gösteren gümrük belgeleri Fot.
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi vb.  maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli).
  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.

 

 

Ticari /Ücretli

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, Vize Başvuru Formu.
  • 2 adet BİOMETRİK,arka fonu beyaz, Vesikalık Resim
  • Talep edilen vize süresi bitiminden itibaren, en az 6 ay daha geçerliliği bulunan Pasaport
  • Bulgaristan Yabancılar polisi tarafından tasdik edilmiş RESMI davetiyenin ASLI.
  • Bağlı bulunan Ticaret Odası  Sicil Kayıt Belgesi ve Faaliyet Belgesi
  • Şirket Antetli kağıdına işveren yada imza yetkilisi tarafından yazılmış Vize Talep Dilekçesi (Görevin veya unvanın belirtilmesi gerekmektedir.)
  • Şirket İmza sirküleri Fot.
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi  ve SSK Hizmet Dökümü veya noter onaylı iş sözleşme Fot.
  • Son dört aya ait maaş bordrosu
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi Vergi Levhası Fot.
  • Bulgaristan ile daha önce yapmış olduğu (varsa) ihracat-ithalatını gösteren gümrük belgeleri Fot.
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli).
  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.

 

Turistik /Emekli

  • EK’leri ile birlikte eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometrik Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve seyahat tarihiniz ile iletişim bilgilerinizin belirtildiği).
  • Emeklilik Hakkı Kazandığı Bağlı Kurum Kimliği Fotokopisi.
  • Emeklilik Maaşının Bağlı bulunduğu Banka Hesap Cüz.Fotokopisi.
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli).
  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.

 

Turistik /Öğrenci

  • EK’leri ile birlikte eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometrik Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve seyahat tarihiniz ile iletişim bilgilerinizin belirtildiği).
  • Öğrenci Bulunulan Kurumdan Öğrenci Belgesi.
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Ebeveyn Gelir ve Durum bildirir (Yukarıda ki sınıf veya farklı) belge Fot.
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli).
  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.

Turistik/ DEVLET MEMURU İÇİN BAŞVURU DOKÜMANLARI

 

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometric Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına ve Kurum kağıdına yazılmış, resmi ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve göreviniz belirtilen, kurum imza yetkilisi tarafından ıslak imzalı ve mühürlü).
  • Son dört aya ait maaş bordrosu (Mühür ve imza tatbiki yapılmış.)
  • Kurum Personel Tanıtma Kartı Fotokopisi
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Ilk Müracaatlarda Banka Hes.Cüz.Orjinal olmalı).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli) - Evlilik Cüz.Fotokopisi
  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın ve Nüf.Cüz.Fot. gerekli belgeler arasındadır.

 

Turistik/ EV HANIMLARI İÇİN BAŞVURU DOKÜMANLARI

 

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometric Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve seyahat tarihiniz ile iletişim bilgilerinizin belirtildiği).
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli)- Evlilik Cüz.Fotokopisi
  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.
  • Seyahat ve bağlı diğer giderlerin EŞ tarafından karşılanması halinde, konuya ilişkin Eşin, ilgili gelir durumunu gösteren belgelerin (Ücretli veya İşveren) fotokopisi gerekmektedir.

 

 

 

 

ÖNEMLİ :

Başvuru sahiplerinin, Seyahat tarihi itibarı ile en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaporta sahip olmaları gerekmektedir (Pasaport Hamili tarafından mutlaka imzalı olmalıdır).

 

ESKİ PASAPORTU Bulunan başvuru sahiplerinin eski pasaportlarını da başvuruda beyan etmeleri yararlarına olacaktır.

 

Turistik amaçlı seyahatlerde; Ticari davetiye yerine otel konfirmesi yada tanıdık davetiyesi ibraz edilmektedir. Bahse konu belge dışında yukarıda ki belgeler yine

Aynı kalmaktadır.

 

Müracaatçının ilk pasaportu yada yeni verilmiş pasaportu ile seyahat ediyor olması durumunda, Pasaport şubesinden protokol yazısı alınmalıdır. SSK  Hizmet cetveli ve mesleki diplomasını  başvuru belgelerine eklemesinde de fayda vardır. Bu tip başvurularda müracaatçının, bağlı bulunduğu Nüfus Müdürlüğünden  VUKATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ’de alarak, hazır bulunması gerekmektedir.

Seyahat ve bağlı diğer giderlerin EŞ tarafından karşılanması halinde, konuya ait Eşin ilgili gelir durumunu gösteren belgeler ile evli çiftler için Evlilik Cüzdan Fotokopisi gerekmektedir.

 

Bulgaristan Başkonsolosluğu Randevu Sistemi ile çalıştığından başvuru öncesi randevu alınması gerekmektedir. Bu husus gereği başvuruların seyahatten min.30 gün önce yapılması tavsiye edilmektedir.

18 Yaşından küçük ve ebeveynlerden birinden bağısız seyahat edecek çocuklar için Noterden Muaffakatname alınması gerekmektedir.

 



*** YAVUZTUR, konsolosluklar ile müracaatçı arasında aracı kurum vazifesi görmekte olup ilgili makamın başvuruyu uygun görmemesi halinde hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bazı başvurularda ilgili Konsolosluk, Müracaat sahibinin de hazır bulunmasını talep edeceği gibi EK Belgeler beyan edilmesini de isteyebilmektedirler.

Word'e Aktar | Yazdır
GALERİ
Fotoğraf & Video
Turlardan Kareler
Turlardan Kareler
Turlardan Kareler
Turlardan Kareler
Turlardan Kareler
Turlardan Kareler
Turlardan Kareler
Turlardan Kareler
Samsun Grand Atakum Hotel Mutfak Catering TÜRSAB Türkiye Seyahat Acentaları Birliği IATA
Türk Hava Yolları | Turkish Airlines Onur Air Pegasus Havayolları SunExpress Öğer Tours
Merkez
Telefon : +90 (362) 432 54 54 Adres : 19 Mayıs Bulvarı No:35 55030 Samsun / Türkiye
Şube (Yeşilyurt AVM)
Telefon : +90 (362) 439 30 40 Adres : Denizevleri Mah. Atatürk Bulv. No.154 / 2 Atakum / Samsun / Türkiye
Ön Rezervasyon Formu
Bilgilerimiz tarafımıza iletildikten sonra bilgilendirme için, en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İlginiz için teşekkürler.
Tarih Aralığı
Güvenlik Kodu
Ana Sayfa | Hakkımızda | Organizasyon | Kampanyalar | Vize İşlemleri | Basında | İletişim
Sayfanın tüm hakları şirketimize aittir. 2014 © Yavuztur Seyahat Acentesi - Yavuz Turizm Otelcilik İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. KA İnternet Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti.