Yavuztur Seyahat Acentesi - Yavuz Turizm Otelcilik İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. | www.yavuztur.com.tr Yunanistan Vize İşlemleri

ÜCRETLİ ÇALIŞANLAR İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometric Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına, Antetli kağıda yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve göreviniz belirtilen, Şirket imza yetkilisi tarafından ıslak imzalı ve kaşeli).
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi (SSK Girişi yeni olan kişiler ayrıca eski SSK İşe Giriş Bildirgesi ile ayrıca SSK Hizmet dökümünü belgelemelidirler.) Fotokopisi.
  • Son üç aya ait Maaş Bordrosu.
  • SSK hizmet dökümü Fotokopisi
  • İşyeri İmza Sirküleri Fotokopisi.
  • İşyeri Vergi Levhası Fotokopisi.
  • İşyeri Tic.Odası Faaliyet belgesi yada bağlı diğer meslek odası Faaliyet Belg. (Yeni Tarihli).
  • İşyeri Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi.
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli ve seyahat tarihinden

Geçerli olmak üzere min. 15 günlük olması gerekmektedir).

  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.

 

İŞVEREN YADA ŞİRKET ORTAKLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI

 

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometric Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına, Antetli kağıda yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve göreviniz belirtilen, Şirket imza yetkilisi tarafından ıslak imzalı ve kaşeli).
  • İşyeri İmza Sirküleri Fotokopisi.
  • İşyeri Vergi Levhası Fotokopisi.
  • İşyeri Tic.Odası Faaliyet belgesi yada bağlı diğer meslek odası Faaliyet Belg. (Yeni Tarihli).
  • İşyeri Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi.
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli ve seyahat tarihinden

Geçerli olmak üzere min. 15 günlük olması gerekmektedir).

  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.

 

DEVLET MEMURU İÇİN BAŞVURU DOKÜMANLARI

 

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometric Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına, yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve seyahat programınızı kısaca anlatır/iletişim bilgilerinizin mevcut olduğu).
  • Konsolosluk Makamına, Kurum Antetli kağıda yazılmış, resmi‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve göreviniz belirtilen, kurum imza yetkilisi tarafından ıslak imzalı ve mühürlü).
  • Son dört aya ait maaş bordrosu (Mühür ve imza tatbiki yapılmış.)
  • Kurum Personel Tanıtma Kartı Fotokopisi
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Ilk Müracaatlarda Banka Hes.Cüz.Orjinal olmalı).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli ve seyahat tarihinden

Geçerli olmak üzere min. 15 günlük olması gerekmektedir).

  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın ve Nüf.Cüz.Fot. gerekli belgeler arasındadır.

 

EMEKLİLER İÇİN BAŞVURU DOKÜMANLARI

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometric Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve seyahat tarihiniz ile iletişim bilgilerinizin belirtildiği).
  • Emeklilik Hakkı Kazandığı Bağlı Kurum Kimliği Fotokopisi.
  • Emeklilik Maaşının Bağlı bulunduğu Banka Hesap Cüz.Fotokopisi.
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli ve seyahat tarihinden

Geçerli olmak üzere min. 15 günlük olması gerekmektedir).

  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.

 

 

EV HANIMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI

 

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometric Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve seyahat tarihiniz ile iletişim bilgilerinizin belirtildiği).
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli ve seyahat tarihinden

Geçerli olmak üzere min. 15 günlük olması gerekmektedir).

  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.
  • Seyahat ve bağlı diğer giderlerin EŞ tarafından karşılanması halinde, konuya ait Eşin ilgili gelir durumunu gösteren belgeler ile Evlilik Cüzdanı Fatokopisi gerekmektedir.

 

ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI

 

  • Eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış, ‘Vize Başvuru Formu’.
  • 2 Adet yeni çekilmiş, biometric Vesikalık Resim (Arka Fon Beyaz olmak zorundadır).
  • Konsolosluk Makamına yazılmış ‘Vize Başvuru Dilekçesi’ (Gidiş nedeni ve seyahat tarihiniz ile iletişim bilgilerinizin belirtildiği).
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu.
  • Banka Hesap Cüzdanı, Kredi Kartları, Araç Ruhsatı ve Gayrimenkul gibi maddi kaynak gösteren Belgelerin Fotokopisi (Mevcut olanlar).
  • Yurt dışında geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro limitli ve seyahat tarihinden

Geçerli olmak üzere min. 15 günlük olması gerekmektedir).

  • Pasaportunuza ait ‘1 - 10 ve 60. sayfanın Fotokopileri gerekli belgeler arasındadır.
  • Seyahat ve bağlı diğer giderlerin ebeveynler tarafından karşılanması halinde, konuya ait Ebeveynlerin ilgili gelir durumunu gösteren belgeler ile Evlilik Cüzdanı Fatokopisi gerekmektedir.
  • Öğrenci Belgesi

*** YAVUZTUR, konsolosluklar ile müracaatçı arasında aracı kurum vazifesi görmekte olup ilgili makamın başvuruyu uygun görmemesi halinde hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bazı başvurularda ilgili Konsolosluk, Müracaat sahibinin de hazır bulunmasını talep edeceği gibi EK Belgeler beyan edilmesini de isteyebilmektedirler.
Merkez ; Telefon : +90 (362) 432 54 54 Adres : 19 Mayıs Bulvarı No:35 55030 Samsun / Türkiye
Şube (Yeşilyurt AVM) ; Telefon : +90 (362) 439 30 40 Adres : Denizevleri Mah. Atatürk Bulv. No.154 / 2 Atakum / Samsun / Türkiye